Зелений салат з адигейським сиром на грилі

Інгредієнти:

• Зелений салатний мікс - 250 г

• Помідори черрі - 200 г

• Адигейський сир - 400 г

Для заправки:
• Сік половини лимона

• 100 г рослинного масла (оливкового, виноградних кісточок, волоського горіха - можна зробити мікс)

• Мед - 1 ст. ложка

• Часник - 1 зубчик

Спосіб приготування

  1. Зробити заправку. Зубчик часнику роздавіть. Змішайте віночком всі інгредієнти в мисці віночком.
  2. Сир нарізати скибочками завтовшки 1 см.
  3. Розігріти на індукції платформу гриль, потужність - 14.
  4. Обсмажити сир по 1 хвилині з кожної сторони. За бажанням після сиру можна обсмажити скибочки чіабати для подачі.
  5. Для сервіровки - покладіть в тарілку жменю салату, додайте сир і помідори. Полийте 2 столовими ложками заправки.