Зелений салат з адигейським сиром на грилі
Інгредієнти:
• Зелений салатний мікс - 250 г
• Помідори черрі - 200 г
• Адигейський сир - 400 г
Для заправки:
• Сік половини лимона
• 100 г рослинного масла (оливкового, виноградних кісточок, волоського горіха - можна зробити мікс)
• Мед - 1 ст. ложка
• Часник - 1 зубчик
Спосіб приготування
- Зробити заправку. Зубчик часнику роздавіть. Змішайте віночком всі інгредієнти в мисці віночком.
- Сир нарізати скибочками завтовшки 1 см.
- Розігріти на індукції платформу гриль, потужність - 14.
- Обсмажити сир по 1 хвилині з кожної сторони. За бажанням після сиру можна обсмажити скибочки чіабати для подачі.
- Для сервіровки - покладіть в тарілку жменю салату, додайте сир і помідори. Полийте 2 столовими ложками заправки.