Песто з листя буряка
Листя буряка дуже поживне, і є прекрасним джерелом вітамінів А і К. Щоб зробити дуже смачне песто, бланшуйте їх трохи і змішайте в блендері разом з базиліком, горіхами, пармезаном, лимоном, часником і сіллю.
Інгредієнти (250 г)
1 літр зеленого листя буряка (приблизно з 2-ух пучків)
100 г. подрібленого мигдалю
50 г. тертого пармезану
очищений зубчик часнику
сік половини лимона
100 г. оливкової олії
сіль
Для подачі:
свіжозварена паста
тертий пармезан
Інструкції
1.Положіть зелень, мигдаль, пармезан, часник і лимонний сік в блендер і дрібно подрібніть.
2.Пока блендер подрібнює зелень, вливайте в отриману масу оливкову олію до тих пір, поки вона не стане м'якою.
3.Добавте песто в гарячу пасту і подавайте з тертим пармезаном.