Вітелло тоннато з руколою

Інгредієнти:

  • Вирізка яловичини або тонкий край 1 кг
  • Свіжий чебрець 2 гілочки
  • Свіжий розмарин 2 гілочки
  • Часник 2 зубчики
  • Консервований тунець в олії 140 г
  • Майонез 200 г
  • Каперси 2 ст. л.
  • Біле сухе вино 30 мл
  • Оливкова олія 100 мл
  • Зелень на свій смак для прикраси

Приготування:

  1. М'ясо замаринувати в суміші дрібно подрібненого часнику, чебрецю, розмарину, оливкової олії, солі й перцю.
  2. Потім обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків до скоринки.
  3. Після цього поставити в розігріту до 150°С духову шафу, на режим конвекція. Вставити термощуп в центр найтовстішої частини м'яса і встановити температуру 58°С. Духова шафа сповістить про готовність.
  4. Після приготування м'ясо трохи охолодити й нарізати тонкими шматочками.
  5. Для соусу у чаші блендера змішати тунець, вино, майонез, каперси, мелений чорний перець і пробити до однорідної маси.
  6. Перед подачею полити нарізане м'ясо соусом, потім прикрасити зеленню та каперсами.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Парові булочки бао з томленою яловичиною і коул слоу
  • Спанакопіта
  • Гуакамоле