Taco Cups з фаршем з яловичини та сиром чеддер
Інгредієнти:
- Фарш яловичини 1 кг
- Цибулина 1 шт.
- Червоний болгарський перець 1 шт.
- Порізані томати у власному соку 300 г
- Часник 2 зубчики
- Мелена паприка 1 ч. л.
- Оливкова олія 30 г
- Зелена цибуля 2 пера
- Сметана 100 г
- Розтоплене вершкове масло 30 г
- Маринований халапеньйо 50 г
- Сир чеддер 100 г
- Тортілья - 4 коржі середнього розміру
- Сіль, перец
Приготування:
- Дрібно нарізану цибулю обсмажити на варочній панелі в розігрітій сковороді з маслом до золотистого кольору, потім додати фарш і продовжувати обсмажувати, помішуючи грудки виделкою. Додати трохи води або бульйону і тушкувати на середньому вогні протягом 30 хвилин.
- Додати помідори, нарізаний дрібними кубиками часник, перець, сіль і паприку. Продовжувати тушкувати ще протягом 10 хвилин.
- Сир натерти на тертці, зелену цибулю порізати тонкими кільцями.
- Коржі розрізати на 4 рівні частини і злегка змастити кожний розтопленим маслом з обох сторін. Укласти коржики в металеві форми для кексів і злегка втопити їх. У центр кожного коржа викласти по 2 столові ложки м'ясного соусу, посипати сиром і запікати в розігрітій духовці при температурі 200 ° С, в режимі конвекція, протягом 10-15 хвилин.
- При подачі покласти в центр по 1 чайній ложці сметани, покласти колечко халапеньйо і посипати зеленою цибулею.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.