Смеребред з гуакамоле та смаженими креветками

Інгредієнти:

На 6 порцій

  • Житній хліб
  • Креветки 21/26 250 г
  • Мигдальні пелюстки 40 г
  • Авокадо Хасс 150 г
  • Лайм 50 г
  • Перець чилі 2 г
  • Перець
  • Сіль
  • Оливкова олія 15 мл
  • Рослинна олія
  • Вершкове масло 30 г
  • Часник 2 зубчики

Приготування:

  1. Креветки обсмажити на грилі на варочній поверхні на рослинній олії - по 30 секунд з кожної сторони.

  2. За 10 секунд до закінчення додати шматочок вершкового масла і дрібно рубаний часник. Зняти з вогню.

  3. Авокадо очистити, дрібно нарізати, перекласти в миску, полити лаймовим соком і перемішати віночком. Додати сіль, перець, оливкову олія, дрібно рубаний перець чилі, ще раз перемішати.

  4. На хліб покласти гуакамоле, 2 креветки і посипати мигдальними пелюстками.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Буреки з ягням і м'ятою
  • Taco Cups з фаршем з яловичини і сиром чеддер
  • Пряникові палички