Смеребред з гуакамоле та смаженими креветками
Інгредієнти:
На 6 порцій
- Житній хліб
- Креветки 21/26 250 г
- Мигдальні пелюстки 40 г
- Авокадо Хасс 150 г
- Лайм 50 г
- Перець чилі 2 г
- Перець
- Сіль
- Оливкова олія 15 мл
- Рослинна олія
- Вершкове масло 30 г
- Часник 2 зубчики
Приготування:
- Креветки обсмажити на грилі на варочній поверхні на рослинній олії - по 30 секунд з кожної сторони.
- За 10 секунд до закінчення додати шматочок вершкового масла і дрібно рубаний часник. Зняти з вогню.
- Авокадо очистити, дрібно нарізати, перекласти в миску, полити лаймовим соком і перемішати віночком. Додати сіль, перець, оливкову олія, дрібно рубаний перець чилі, ще раз перемішати.
- На хліб покласти гуакамоле, 2 креветки і посипати мигдальними пелюстками.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.