Смеребред з гравлакс на домашньому житньому хлібі
Інгредієнти:
На 15 порцій
- Філе лосося 300 г
- Сіль 200 г
- Сахар 200 г
- Варений буряк 100 г
- Мікрозелень 40 г
- Житній хліб
- Крем чіз 300 г
- Лимонна цедра 10 г
- Лимонний сік 30 мл
- Вершки 10% 70г
- Кріп 25 г
- Сіль
- Перець
Приготування:
- У вакуматорі засолити рибу з цукром і сіллю. Варений буряк нарізати на слайси товщиною півсантиметра.
- Через 30 хвилин засолювання зняти з риби верхній шар цукру і солі і викласти на неї слайси буряка. Солити ще 30 хвилин.
- Змішати крем чіз, вершки, лимонний сік, лимонну цедру, сіль, перець. Половину кропу нарізати в мікс.
- Промити рибу під холодною водою, просушити паперовим рушником і нарізати тонкими шматочками.
- На хліб намазати крем чіз, викласти шматочки риби і мікрозелень.
Приготування:
- У вакууматора засолити рибу з цукром і сіллю. Варений буряк нарізати на слайси товщиною півсантиметра.
- Через 30 хвилин засолювання зняти з риби верхній шар цукру і солі і викласти на неї слайси буряка. Солити ще 30 хвилин.
- Змішати крем чіз, вершки, лимонний сік, лимонну цедру, сіль, перець. Половину кропу нарізати в мікс.
- Промити рибу під холодною водою, просушити паперовим рушником і нарізати тонкими шматочками.
- На хліб намазати крем чіз, викласти шматочки риби і мікрозелень.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.