Чіпси з картопляної шкірки
Картопляну шкірку часто просто викидають. Замість цього запечіть її в духовці, змочив оливковою олією і посолити. Запропонуйте цю смачну передобідню закуску вашим гостям.
Інгредієнти (4 порції закуски)
Шкірка 5-6 картоплин
1 літр натурального рослинного масла (може бути рапсове або арахісове)
1 ст ложка морської солі
½ ст ложки кпупно мелений перець чилі
Інструкції
1.Висушіть очистки картоплі паперовим рушником - чим краще ви їх витрите, тим більше хрусткими вийдуть чіпси.
2.Нагрійте масло у великому сотейнику з товстим дном до температури 165 ° C (використовуйте термощуп).
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.