Хачапурі з тіста філо

Інгредієнти:

  • тісто філо 1 упаковка
  • сулугуні 300 гр
  • зернений сир у вершках 150гр
  • сметана 15% 1 ст.л.
  • оливкова олія 50 мл
  • перепелині яйця 6 шт

Спосіб приготування:

Розморозити тісто філо згідно з інструкцією на упаковці. Розкласти на столі і накрити вологим рушником.

Натерти сулугуні на тертці і змішати з сиром і сметаною до однорідної консистенції.

Взяти 3 листа тіста філо і кожен промазати оливковою олією уклавши їх в нахлест один на одного. Потім розділити їх ножем на 4 частини так, щоб вийшли рівні шматки. Сформувати човники, прямо на деку з пергаментом і викласти на них по 1,5 ст.л. сирно-творожною сумішю.

Випікати в попередньо розігрітій духовці при 210 градусах 10 хв, за дві хвилини до закінчення приготування додати ціле перепелине яйце та випікати до готовності.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Брускетта з тунцем
  • Італійські хлібні палички
  • Гуакамоле