Гуакамоле
Чи плануєте вечірку? Щоб заощадити час на приготуванні, тримайте готовий гуакамоле в замороженому вигляді. Дістаньте з морозилки за пару годин до приходу гостей. Свіжі овочі, селера і моркву, крекери стануть відмінним доповненням для цього густого соусу.
Інгредієнти:
- Часник - 2 зубчики
- Сіль — ½ чайної ложки
- Помідор — 1 шт.
- Цибуля — ½ шт.
- Пів пучка свіжої кінзи
- Авокадо — 5 шт.
- Лимонний сік - 3 ст. ложки
Приготування
- Часник подрібнити, посолити. Помідор, кінзу і цибулю дрібно нарізати.
- Очистити і розрізати авокадо навпіл. Дістати кісточку, розім'яти м'якоть до однорідної маси.
- Важливо! Тут же додати сік лимона або лайма, щоб соус не почав темніти. Додати інші інгредієнти і перемішати.
- Відразу ж подавати або заморозити. Зверніть увагу, що для заморозки важливо герметично упакувати соус (можливо, перемістити в пластиковий пакет), щоб уникнути потемніння.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.