Гриссини з лаймом та фісташками

Інгредієнти:

• 10 г дріжджів

• 350 г теплої води

• 500 г борошна

• 1 чайна ложка морської солі

• 150 г крупно нарізаних солоних фісташок

• цедра половини лайма

• 1 чайна ложка лимонного перцю

Інструкція

1. Змішайте в невеликій каструлі цедру, фісташки і перець.

2. Розчиніть дріжджі в воді.

3. Висипати борошно і сіль у велику чашу кухонної машини Electrolux Assistent, воду з дріжджами і ретельно вимішайте тісто крюком протягом приблизно 10 хвилин на невеликій швидкості 1-2.

4. Дайте тісту трохи постояти, а потім вимішайте його ще раз протягом 10-15 хвилин.

5. Накрийте тісто і поставте в тепле місце на 30 хвилин.

6. Коли тісто підніметься, вимісіть його в кухонній машині, додавши в нього фісташки, цедру і перець, і дайте постояти ще 15 хвилин.

7. Розділіть тісто навпіл, покладіть собі закрийте невикористаний шматок.

8. Раскатайте тісто, наріжте смужками шириною 1 см і викладіть на деко, покритий пергаментом.

9. Дайте постояти в теплому місці хвилин 10, розігрійте духовку до 220 ° С і випікайте протягом 15-18 хвилин до світло-коричневого кольору.

10. Вийміть гриссини з духовки і дайте охолонути.

11. Решту тіста випікайте аналогічним чином.

12. Гриссини подаються до столу свіжоспеченими.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Емпанадас з яловичиною
  • Чіпси з картопляної шкірки
  • Хумус з гороху і сиру пармезан з шинкою прошутто