Парові булочки бао з в'яленою яловичиною та коул слоу
Інгредієнти:
Тісто
- Вода 150 мл
- Сухі дріжджі 10 г
- Сахар 12 г
- Мука пшенична 200 г
- Мука рисова 100 г
- Розпушувач 4 г
- Молоко 20 мл
Начинка
- Шия яловичини 500 г
- Часник сушений 1/2 ч. л
- Паприка 1/2 ч. л.
- Перець чорний мелений 1/2 ч. л.
- Соус барбекю 200 г
- Соус ворчестер 2 ст. л.
- Мед 50 г
- Сіль
Коул слоу
- Червонокачанна капуста 200 г
- Білокачанна капуста 200 г
- Морква100 г
- Кінза 50 г
- Білий винний оцет 1 ст. л.
- Сахар 5 г
- Сіль
Приготування:
- Змішати всі спеції і соуси в одній мисці, покласти туди м'ясо і добре його натерти сумішшю.
- Покласти м'ясо в глибокий лоток, додати трохи води, накрити фольгою і поставити в розігріту духову шафу на режим Гарячий пар 25%, при температурі 160 ° С на 4 години.
- Після приготування розібрати м'ясо вилками на волокна і змішати з соком. Тримати в теплі до подачі.
- Змішати теплу воду, молоко, дріжджі і цукор для опари і настояти протягом 15 хвилин.
- У чаші міксера змішати борошно, сіль, розпушувач і додати опару.
- Замісити тісто протягом 6 хвилин. Поставити в духовку в режим Розстойка на 1-1,5 години.
- Після цього розкачати тісто у велике коло товщиною 5-7 мм і вирізати кільцем кола діаметром 8-10 см. Скласти книжкою, щоб вийшов півмісяць.
- Готувати в духовці на режимі Вологий пар, при температурі 100 ° С протягом 8-10 хвилин.
- В цей час гострим ножем нарізати капусту та моркву максимально тонко, додати крупно нарубану кінзу.
- Потім додати винний оцет, сіль, цукор і все добре перемішати.
- Готову парову булочку розкрити як книжку, укласти в'ялену яловичину, а зверху покласти коул слоу.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.