Парові булочки бао з в'яленою яловичиною та коул слоу

Інгредієнти:

Тісто

  • Вода 150 мл
  • Сухі дріжджі 10 г
  • Сахар 12 г
  • Мука пшенична 200 г
  • Мука рисова 100 г
  • Розпушувач 4 г
  • Молоко 20 мл

Начинка

  • Шия яловичини 500 г
  • Часник сушений 1/2 ч. л
  • Паприка 1/2 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1/2 ч. л.
  • Соус барбекю 200 г
  • Соус ворчестер 2 ст. л.
  • Мед 50 г
  • Сіль

 Коул слоу

  • Червонокачанна капуста 200 г
  • Білокачанна капуста 200 г
  • Морква100 г
  • Кінза 50 г
  • Білий винний оцет 1 ст. л.
  • Сахар 5 г
  • Сіль

Приготування:

  1. Змішати всі спеції і соуси в одній мисці, покласти туди м'ясо і добре його натерти сумішшю.
  2. Покласти м'ясо в глибокий лоток, додати трохи води, накрити фольгою і поставити в розігріту духову шафу на режим Гарячий пар 25%, при температурі 160 ° С на 4 години.
  3. Після приготування розібрати м'ясо вилками на волокна і змішати з соком. Тримати в теплі до подачі.
  4. Змішати теплу воду, молоко, дріжджі і цукор для опари і настояти протягом 15 хвилин.
  5. У чаші міксера змішати борошно, сіль, розпушувач і додати опару.
  6. Замісити тісто протягом 6 хвилин. Поставити в духовку в режим Розстойка на 1-1,5 години.
  7. Після цього розкачати тісто у велике коло товщиною 5-7 мм і вирізати кільцем кола діаметром 8-10 см. Скласти книжкою, щоб вийшов півмісяць.
  8. Готувати в духовці на режимі Вологий пар, при температурі 100 ° С протягом 8-10 хвилин.
  9. В цей час гострим ножем нарізати капусту та моркву максимально тонко, додати крупно нарубану кінзу.
  10. Потім додати винний оцет, сіль, цукор і все добре перемішати.
  11. Готову парову булочку розкрити як книжку, укласти в'ялену яловичину, а зверху покласти коул слоу.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Снореброд з гравлакс на домашньому житньому хлібі
  • Італійські хлібні палички
  • Сільський пиріг з цибулею і помідорами