Пряний суп з індички

Якщо вам набридли звичайні супи і хочеться різноманітності, то відмінним варіантом стане пряний суп з індичкою! Цей смак не залишить вас байдужими! А легке дієтичне м'ясо птиці - відмінний варіант для обіду.

Рецепт з ХО

У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.

Кількість порцій: 6
Час підготовки: 40 хвилин
Час приготування: 35 хвилин

Харчова цінність (на 1 порцію):

  • ХО - 0,8
  • Калорії: 252
  • Холестерин: 56 мг
  • Жири: 7 г
  • Білки: 25 г
  • Вуглеводи: 10 г
  • Натрій: 244 мг
  • Клітковина 2 г

Інгредієнти

  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 70 г дрібно нарізаної цибулі (1 середня цибулина)
  • 3 зубчики часнику (подрібненого)
  • 1 середній гострий перець (видаляємо насіння і нарізаємо дрібно)
  • 20 р рубленого свіжого імбиру
  • 790 г томатів у власному соку
  • 250 мл. курячого бульйону з низьким вмістом солі
  • 700 м подрібненої відвареної грудки індички
  • ⅓ склянки нарізаної петрушки
  • 1 ложка соку лимону
  • ½ ложки меленого чорного перцю
  • ¼ чайної ложки солі

Спосіб приготування

Крок 1


У велику каструлю наливаємо олію і підігріваємо на середньому вогні. Додаємо цибулю і часник; обсмажуємо, помішуючи протягом 2 хвилин. Додаємо перець і імбир; готуємо протягом 30 секунд. Додаємо індичку, помідори і воду, приправити лимонному, сіллю, перцем.

Крок 2


Зменшуємо вогонь. Варимо на повільному вогні протягом 20 хвилин.

Крок 3


Додаємо м'ясо індички і варимо на повільному вогні протягом 5 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 4

 

Насипаємо петрушку, виливаємо сік лимона, приправляємо перцем і сіллю. Варимо на повільному вогні протягом 5 хвилин. При подачі посипаємо кожну порцію петрушкою.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.

  • Курячий суп з овочами та ячменем
  • Квасолевий суп з капустою
  • Салат із стебел брокколі