Квасолевий суп з капустою

Супи - ця важлива частина меню будь-якої людини, яка піклується про своє здоров'я! Ми пропонуємо вам простий і легкий рецепт приємного квасолевого супу з капустою. Корисно і поживно!

Рецепт з ХО

У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.

Кількість порцій: 12
Час підготовки: 20 хвилин
Час приготування: 40 хвилин

Харчова цінність (на 1 порцію):

  • ХО - 1,25
  • Калорії: 193
  • Жири: 1,5 г
  • Натрій: 213 мг
  • Вуглеводи: 15 г
  • Клітковина: 6,5 г

Інгредієнти

  • 1 столова ложка оливкової олії або олії каноли
  • 8 великих зубчики часнику (подрібнених)
  • 1 середня цибулина (дрібно нарізана)
  • 750 м подрібненої сирої капусти
  • 900 мл. курячого або овочевого бульйону
  • 425 г білої квасолі (консервованої)
  • 4 помідори черрі (нарізаних)
  • 2 чайні ложки приправи "Італійські трави"
  • 1 стакан нарізаної петрушки
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування

Крок 1

У великій каструлі нагріваємо оливкову олію. Додаємо часник і цибулю, смажимо до м'якості. Додаємо капусту і смажимо, помішуючи, до тих пір, поки капуста не втратить об'єм.

Крок 2


Додаємо 550 мл. бульйону, 200 г квасолі, помідори, зелень, сіль і перець. Варимо на повільному вогні 5 хвилин.

Крок 3


У блендері або кухонному комбайні, змішуємо залишки квасолі і бульйон до отримання однорідної маси. Додаємо в суп для густоти.

Крок 4

Варимо на повільному вогні 15 хвилин. Розливаємо по тарілкам. Посипаємо рубаною зеленню петрушки.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.

  • Арахісове масло і виноградний сік
  • Квасолевий суп з капустою
  • Чіпси з картопляної шкірки