Чакапулі з телятини
Інгредієнти:
- Телятина на кісточці 1,5 кг
- Зелений соус ткемалі 70 г
- Білі цибулини середнього розміру 2 шт.
- Зелена цибуля 100 г
- Кінза 150 г
- Петрушка 150 г
- Часник 3-4 зубчики
- Тархун 50-100 г
- Біле сухе вино 200 мл
- Вершкове масло 100 г
- Хмелі-сунелі 1 ч. л.
- Сіль, мелений чорний перець
Приготування:
- Розділити телятину на порційні шматки з кісточками. Ретельно натерти м'ясо хмелі-сунелі, сіллю і перцем.
- Дрібно нарізати всю зелень, часник і цибулю. Укласти все шарами в каструлю: трохи зелені, м'ясо, цибулю з часником, зелень, м'ясо, цибулю з часником, ткемалі, зелень. Влити вино, закрити кришкою, довести до кипіння на варильній поверхні, на режимі POWER і томити на мінімальному вогні 1,5 години.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.