Лосось в соусі теріякі з брокколі і молодою морквою
Інгредієнти:
- філе лосося (без шкіри і кісток) - 1 кг
- брокколі - 1 пучок
- молода морква бейбі - 200 гр
- молода міні-кукурудза в качанах - 150 гр
- червона цибуля - 1 шт
- часник - 2 зубчики
- соус теріякі - 50 гр
- кунжут - 30 гр
- зелена цибуля 50 гр
- лимон - 1 шт
- червоний чилі - 1 шт
- оливкова олія - 50 мл
- рожевий перець горошком - 10 гр
Приготування:
Лосось нарізати на 3-4 порційних шматка і замаринувати в соусі теріякі на 10-15 хвилин.
Брокколі розібрати на суцвіття, крупно порізати молоду кукурудзу і моркву, червону цибулю нарізати пір'ям. Перемішати всі овочі з оливковою олією, рубаним часником, свіжим чилі і сіллю.
На деко простелений пергаментом по краям викласти овочеву суміш, а в центр викласти лосось посипаний кунжутом і рожевим перцем, і поставити в попередньо розігріту духовку на 180 градусів, в режим конвекція на 15 хвилин. При подачі посипати нарізаною зеленою цибулею і долькою лимона.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.