Тушкована капуста з грибами і куркою
Хочете поживний, корисний, легкий у приготуванні і смачний обід? Тушкована капуста з грибами і куркою стане відмінним доповненням до вашого раціону!
Рецепт з ХО
У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.
Кількість порцій: 4
Час підготовки: 20 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Харчова цінність (на 1 порцію)
- ХО - 0,25
- Калорії: 59
- Білки: 10 г
- Жири: 1 г
- Вуглеводи: 3 г
Інгредієнти
- 500 г відвареного курячого філе
- 500 г капусти
- 300 г печериць
- 1 цибулина
- 2 ст.л. томатної пасти
- перець, сіль за смаком
Спосіб приготування
Крок 1
Розрізаємо на невеликі шматочки і відварюємо курку.
Крок 2
Нашатковану капусту протушковуємо на гарячій сковорідці з краплею олії і дрібно порізаною цибулею, щоб вона була жовтого відтінку, а цибуля злегка присмажилася. Капуста на цьому етапі повинна бути майже готова.
Крок 3
На краплі олії в окремій сковорідці тушкуємо порізані гриби.
Крок 4
Далі курку, капусту і гриби змішуємо разом, додаємо томатну пасту і спеції, і ще трохи протушковуємо до повної готовності, регулярно помішуючи.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.