Тушкована капуста з грибами і куркою

Хочете поживний, корисний, легкий у приготуванні і смачний обід? Тушкована капуста з грибами і куркою стане відмінним доповненням до вашого раціону!

Рецепт з ХО

У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.

Кількість порцій: 4
Час підготовки: 20 хвилин
Час приготування: 40 хвилин

Харчова цінність (на 1 порцію)

  • ХО - 0,25
  • Калорії: 59
  • Білки: 10 г
  • Жири: 1 г
  • Вуглеводи: 3 г

Інгредієнти

  • 500 г відвареного курячого філе
  • 500 г капусти
  • 300 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • перець, сіль за смаком

Спосіб приготування

Крок 1


Розрізаємо на невеликі шматочки і відварюємо курку.

Крок 2


Нашатковану капусту протушковуємо на гарячій сковорідці з краплею олії і дрібно порізаною цибулею, щоб вона була жовтого відтінку, а цибуля злегка присмажилася. Капуста на цьому етапі повинна бути майже готова.

Крок 3


На краплі олії в окремій сковорідці тушкуємо порізані гриби.

Крок 4

 

Далі курку, капусту і гриби змішуємо разом, додаємо томатну пасту і спеції, і ще трохи протушковуємо до повної готовності, регулярно помішуючи.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Голий карамельний пиріг
  • Салат із стебел брокколі
  • Фундук і банан