Рисова локшина з куркою з овочами

Історія сковороди вок налічує вже більше 2000 років. Придумали його китайські селяни, які використовували для розпалювання вогнища солому, яка швидко прогорала. Вирішити проблему допомогла тонкостінна сковорідка сферичної форми, яка дозволяла максимально ефективно використовувати одержуване тепло. Сьогодні вам не доведеться використовувати солому.

Щоб потішити себе азіатською кухнею, використовуйте Infinite Wok від Electrolux і приготуйте рисову локшину з куркою і овочами.

Інгредієнти

  • 2 курячі грудки
  • 5 столових ложок соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • 200 г рисової локшини
  • 1 перець чилі
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка яблучного оцту


Приготування

  1. Наріжте кубиками курячі грудки.
  2. Приготуйте маринад, роздавивши 3 зубчики часнику і змішавши їх з 3 столовими ложками соєвого соусу, і замаринуйте в ньому курку на 20 хвилин.
  3. Рисову локшину відваріть в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин, після чого відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
  4. Розігрійте вок і обсмажте курку.
  5. Як тільки курка побіліла, додайте нарізані перець чилі і цибулю.
  6. Коли цибуля підрум'яниться, додайте локшину і обсмажуйте 5 хвилин.
  7. На завершення додайте яблучний оцет і 2 столових ложки соєвого соусу, потоміть ще хвилину і кличте сім'ю до столу

Приємного апетиту або, як сказали б китайці, Чжу ні вейкоу хао! :)

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Оладки з вівсянки з чорницею
  • Миска смузі
  • Салат із стебел брокколі