Равіолі з ягням і шпинатом

Інгредієнти:

  • Борошно 500 г
  • Оливкова олія 100 г
  • Ягнятина 500 г
  • Шпинат заморожений 400 г
  • Сир пармезан (тертий) 100 г
  • Жовтки 8 шт.
  • Кедрові горіхи 100 г
  • Часник 3 зубчики
  • Базилік свіжий 1 пучок
  • Сіль, перець чорний

Приготування:

  1. Замісити тісто в чаші міксера з борошна, жовтків, оливкової олії і води.
  2. Ягнятину дрібно порубати ножем, змішати з попередньо розмороженим і злегка обсмаженою шпинатом, посолити і поперчити.
  3. Тісто розкатати і формою вирізати кружки, викласти на них невелику кількість фаршу. Краї змастити оливковою олією, накрити зверху кружком тіста і защипати. Відварити в злегка підсоленій воді на варильній поверхні.
  4. Для соусу обсмажити на маслі дрібно порубаний базилік, часник і кедрові горішки, зняти з вогню і додати пармезан.
  5. Викласти равіолі на тарілку і полити соусом.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Фарширована парміджана з баклажанів з сиром і вершковим соусом
  • Запечена курка
  • Грецький гірос з пітою і соусом дзадзики