Оладки зі шпинатом
Інгредієнти
Вам знадобляться:
- 1 ст молока
- 1/2 ч. л. соди погашеної лимоном
- 2 ст. л. сиропу топінамбура
- 1 яйце
- 1 склянка борошна рисової (перевірити щоб не гірчила)
- 1/2 ч. л. солі
- 2 склянки шпинату
- 2 ложки рослинної олії (соняшникова або оливкова)
- авокадо, чорний кунжут, зелень і сметана для подач
* 1 стакан = 250 грам
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яйце, молоко і шпинат змішайте в настільному блендері Electrolux
Крок 2
Погасіть соду парою крапель лимона і додайте соду до решти інгредієнтів в блендер.
Крок 3
Додайте борошно і сироп топінамбура. Ретельно зміщайте тісто для оладок.
Крок 4
Розігрійте сковорідку з маслом на індукційній поверхні Electrolux на режимі 8, або використовуючи функцію Boost миттєво за пару секунд.
Крок 5
Виставте потужність плити на рівень 4 (середній). Наливайте тісто прямо з глечика блендера на сковорідку до діаметра оладок приблизно в 10 см. Обсмажуйте оладки з кожного боку приблизно по 20-30 секунд.
Крок 6
Сформуйте стопку з оладок, подавайте зі сметаною, нарізаним авокадо, зеленню, посипавши чорним кунжутом.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.