Оладки зі шпинатом

Інгредієнти

Вам знадобляться:

  • 1 ст молока
  • 1/2 ч. л. соди погашеної лимоном
  • 2 ст. л. сиропу топінамбура
  • 1 яйце
  • 1 склянка борошна рисової (перевірити щоб не гірчила)
  • 1/2 ч. л. солі
  • 2 склянки шпинату
  • 2 ложки рослинної олії (соняшникова або оливкова)
  • авокадо, чорний кунжут, зелень і сметана для подач

* 1 стакан = 250 грам

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 

Яйце, молоко і шпинат змішайте в настільному блендері Electrolux

Крок 2

 

Погасіть соду парою крапель лимона і додайте соду до решти інгредієнтів в блендер.

Крок 3

 

Додайте борошно і сироп топінамбура. Ретельно зміщайте тісто для оладок.

Крок 4

 

Розігрійте сковорідку з маслом на індукційній поверхні Electrolux на режимі 8, або використовуючи функцію Boost миттєво за пару секунд.

Крок 5

 

Виставте потужність плити на рівень 4 (середній). Наливайте тісто прямо з глечика блендера на сковорідку до діаметра оладок приблизно в 10 см. Обсмажуйте оладки з кожного боку приблизно по 20-30 секунд.

Крок 6

 

Сформуйте стопку з оладок, подавайте зі сметаною, нарізаним авокадо, зеленню, посипавши чорним кунжутом.

 

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Тушкована капуста з грибами і куркою
  • Розтягаї з рибою
  • Біла піца з авокадо, моцарелою і прошутто