Тріска з томатно-оливковим соусом

Ніжна тріска в томатно-оливковому соусі. Це відмінна дієтична страва. Низький вміст вуглеводів і приємний смак роблять цей рецепт ідеальним варіантом як для особливої вечері, так і для святкового столу. Ваші близькі оцінять!

Рецепт з ХО

У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.

Кількість порцій: приблизно 4
Час підготовки: 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин

Харчова цінність (на 1 шт.)

  • ХО - 0,3
  • Калорії: 247
  • Жири: 11 г
  • Насичені жири: 2 г
  • Білки: 29 г
  • Вуглеводи: 4 г
  • Холестерин: 71 мг
  • Натрій: 381 мг
  • Клітковина: 1 г

Інгредієнти:

  • 120 г тріски
  • 1/5 ч.л. солі
  • 1/5 ч.л. меленого перцю
  • 2 с.л. оливкової олії
  • 7-8 шт. помідорів чері
  • 1/4 склянки сухого білого вина
  • 3 зубчики часнику (дрібно нарізаного)
  • 3 ст.л. оливок
  • Рукола для подачі

Спосіб приготування

Крок 1


Нагріваємо 1 столову ложку олії у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажуємо рибу з сіллю і перцем до золотистого кольору, від 4 до 6 хвилин. Викладаємо рибу на тарілку; накриваємо фольгою, щоб не остигала.

Крок 2


Додаємо 1 столову ложку олії, помідори, вино і часник в сковорідку. Робимо середній вогонь і накриваємо кришкою і випаровуємо, помішуючи, від 4 до 5 хвилин. Додаємо оливки і готуємо протягом 1 хвилини. Додаємо петрушку, викласти і перемішати.

Крок 3

Подаємо рибу з соусом на подушці з руколи з соусом.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Багатошаровий обід із сочевиці білуга, нута, граната і бабагануша
  • Пряний суп з індички
  • Листя м'яти в Шоколаді