Гречана локшина Пад Тай з яловичиною

Інгредієнти:

На 5 порцій

  • Гречана локшина 300 г
  • Яловича вирізка 300 г
  • Червона цибуля 60 г
  • Паростки гороху 100 г
  • Зелена цибуля 50 г
  • Лайм 1 шт.
  • Соєвий соус 20 мл
  • Устричний соус 40 мл
  • Цукор 25 г
  • Часник 2 зубчики
  • Яйце 3 шт.
  • Гострий перець 15 г
  • Арахіс 80 г
  • Концентрований курячий бульйон 100 г
  • Сіль
  • Рослинна олія 20 мл
  • Кунжутна олія 5 г
  • Сир тофу 100 г
  • Кінза для прикраси

Приготування:

  1. Відварити гречану локшину у воді максимально аль денте.

  2. Окремо нарізати цибулю пір'ям, зелену цибулю по діагоналі, гострий перець дрібно, часник дрібно, арахіс дрібно, яловичу вирізку слайсами.

  3. Обсмажити на варильній плиті, на вок сковороді сир тофу і червону цибулю. Додати м'ясо і на високій температурі в режимі POWER обсмажувати 1 хвилину.

  4. Додати соєвий соус, устричний соус, цукор, гострий перець, смажити ще 1 хвилину. Додати бульйон і локшину.

  5. Окремо підсмажити яйця.

  6. Змішати всі інгредієнти, крім лайма.

  7. При подачі полити соком лайма і прикрасити кінзою.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.

  • Чакапулі з телятини
  • Оладки зі шпинатом
  • Теплий гречаний салат з овочами