Філе яловичини з часником і розмарином
Інгредієнти (4-6 порцій)
• Філе яловичини (вирізка, тонкий край, кострець) - 700-800г
• 1 зубчик часнику
• 1 гілочка розмарину
• 2 листи шавлії
• Оливкова олія
• Сіль перець
Спосіб приготування
- М'ясо обсушити паперовим рушником. Викласти на деко, застелене пекарним папером. Натерти олією і сіллю. Розкидати по листу спеції.
- Помістити в м'ясо термощуп і відправити в розігріту духову шафу. Встановити темпертуру термощупа 57 градусів для м'яса з кров'ю, 61 для середнього прожарювання або 68 - для повного.
- Нарізати скибочками, подавати з запеченими брюссельською капустою і картоплею.