Філе яловичини з часником і розмарином

Інгредієнти (4-6 порцій)

• Філе яловичини (вирізка, тонкий край, кострець) - 700-800г

• 1 зубчик часнику

• 1 гілочка розмарину

• 2 листи шавлії

• Оливкова олія

• Сіль перець

Спосіб приготування

  1. М'ясо обсушити паперовим рушником. Викласти на деко, застелене пекарним папером. Натерти олією і сіллю. Розкидати по листу спеції.
  2. Помістити в м'ясо термощуп і відправити в розігріту духову шафу. Встановити темпертуру термощупа 57 градусів для м'яса з кров'ю, 61 для середнього прожарювання або 68 - для повного.
  3. Нарізати скибочками, подавати з запеченими брюссельською капустою і картоплею.