Запечена курка

Інгредієнти (6 порцій)

• Курка

• Жменя свіжої зелені - чебрець, розмарин, базилік, кінза за смаком

• 100 г м'якого вершкового масла

• 1 лимон

• Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. Дістати курку з холодильника приблизно за годину до готування, щоб вона зігрілася до кімнатної температури.
  2. Приготувати смачне масло з травами, змішавши вершкове масло, зелень і сіль за допомогою блендера.
  3. Обмазати курку олією, а потім розрізати лимон навпіл і помістити всередину тушки.
  4. Запікати в режимі Гаряча пара при температурі 180 градусів приблизно 45 хвилин або поки температура м'яса в центрі не досягне 75 градусів (використовуйте термощуп - помістіть його в грудку)