Апельсинова заправка з кунжутом
Спробуйте нашу соковиту заправку з апельсином і кунжутом. Вона відмінно доповнить як страви азіатської кухні, так і літні салати зі свіжих овочів і фруктів.
Час приготування: 5 хвилин
Інгредієнти:
1 ч. л. кунжутної олії
2 ч. л. рослинної олії
2 ч. л. соусу тамарі
2 ч. л. рисового оцту
1 ч. л. кленового сиропу
1 тертий зубчик часнику
1 ч. л. смаженого білого кунжутного насіння
1 ч. Л. смаженого чорного кунжутного насіння
сік 1 апельсина
Спосіб приготування:
- У блендері Electrolux змішайте всі інгредієнти, крім борошна з білого і чорного кунжуту.
- Після змішування вилийте в миску і вмішайте насіння кунжуту.
Заправка готова до подачі!