Різдвяний пудинг

Інгредієнти:

  • 50 г мигдалю
  • 2 великих зелених яблука
  • 200 г цукатів
  • 1 цільний мускатний горіх
  • 1 кг родзинок
  • 140 г борошна
  • 100 г хлібних крихт зі свіжого хліба
  • 100 г коричневого цукру
  • 3 великих яйця
  • 2 ст. ложки коньяку
  • 250 г холодного вершкового масла

 

Спосіб приготування

  1. Підготуйте інгредієнти. Грубо подрібніть мигдаль. Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину, наріжте на кубики з межею 1 см. Половину мускатного горіха натріть на дрібній тертці.
  2. Змішайте всі інгредієнти для пудингу, крім масла, насадкою для перемішування в кухонній машині Electrolux Kitchen Assistent. Не зупиняючи кухонну машину натріть холодне масло в чашу і дочекайтеся поки воно повністю вмішається в суміш.
  3. Візьміть дві літрові форми для пудингу і застеліть дно папером для випічки. Заповніть форми отриманою сумішшю, накрийте зверху шаром паперу для випічки. Добре утрамбуйте. Герметично загорніть форму в фольгу.
  4. Поставте в духовку на режим Волога пара, температура 95 градусів. Готуйте 6 годин.
  5. Готовий пудинг вийміть з форми і залиште остигати на ніч. Після цього упакуйте в папір для випічки або фольгу і зберігайте в холодильнику.
  6. Перед подачею розігрійте пудинг на режимі Волога пара протягом 1 години.

Смачного!

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Імбирне печиво
  • Святковий шоколадний пиріг
  • Лимонний крем