Профітролі

Інгредієнти:

  • Вода 500 мл
  • Борошно 350 г
  • Вершкове масло 150 г
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Яйця 8 шт.

Приготування:

  1. У сотейнику змішати воду, масло, цукор і сіль і довести до кипіння, щоб масло повністю розтануло. Потім додати борошно і заварити її, перемішуючи до тих пір, поки не вийде однорідна маса.

  2. Дати тісту охолонути, після чого додати по одному яйцю, кожен раз добре перемішуючи. Укласти тісто в кондитерський мішок і сформувати вироби потрібної форми або величини.

  3. Поставити в розігріту до 180 ° С духову шафу, на режимі конвекція протягом 20 хвилин. Протягом цього часу двері печі не відкривати.

  4. Готові профітролі можна наповнити збитими вершками, заварним кремом, ягодами.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Ватрушки з листкового тіста та полуницею
  • Чізкейк з карамеллю
  • Бріоши в формах для мафінів