Плетінка з крем чізом та чорною смородиною

Інгредієнти:

  • Листкове дріжджове тісто 500 г
  • Крем чіз 500 г
  • Лайм 1 шт.
  • Цукрова пудра 150 г
  • Яйце 1 шт.
  • Тростинний цукор 2 ст. л.
  • Чорна смородина 100 г
  • Крохмаль кукурудзяний 10г

Приготування:

  1. Змішати крем чіз з соком лайма і цукровою пудрою до однорідної маси. Викласти масу в кондитерський мішок.


  2. Розморожене тісто розкачати на присипаній борошном робочій поверхні в прямокутник. Зробити ножем однакові надрізи під кутом 45 градусів по обидва боки прямокутника.

  3. За допомогою корнета видавити на тісто крем по всій його довжині і посипати чорною смородиною, попередньо припудреною крохмалем. Закрити плетінку смужками тіста по черзі так, щоб вийшла косичка. Змастити збитим яйцем і посипати цукром.

  4. Випікати в попередньо розігрітій духовій шафі на режимі Конвекція при 200 ° С протягом 20 хвилин.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Макові рулети
  • Галети з полуничною начинкою
  • Шоколадний хліб з цукіні