Плетінка з крем чізом та чорною смородиною
Інгредієнти:
- Листкове дріжджове тісто 500 г
- Крем чіз 500 г
- Лайм 1 шт.
- Цукрова пудра 150 г
- Яйце 1 шт.
- Тростинний цукор 2 ст. л.
- Чорна смородина 100 г
- Крохмаль кукурудзяний 10г
Приготування:
- Змішати крем чіз з соком лайма і цукровою пудрою до однорідної маси. Викласти масу в кондитерський мішок.
- Розморожене тісто розкачати на присипаній борошном робочій поверхні в прямокутник. Зробити ножем однакові надрізи під кутом 45 градусів по обидва боки прямокутника.
- За допомогою корнета видавити на тісто крем по всій його довжині і посипати чорною смородиною, попередньо припудреною крохмалем. Закрити плетінку смужками тіста по черзі так, щоб вийшла косичка. Змастити збитим яйцем і посипати цукром.
- Випікати в попередньо розігрітій духовій шафі на режимі Конвекція при 200 ° С протягом 20 хвилин.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.