Сирна паска

Інгредієнти:

  • сир сухий - 400гр
  • масло вершкове - 150гр
  • варене згущене молоко - 50гр
  • родзинки - 30гр
  • курага — 30гр
  • сушена журавлина - 30гр
  • гіркий шоколад 65% - 100гр
  • жменю пелюсток мигдалю (волоського горіха)
  • щіпка маку

Спосіб приготування:

Замочити сухофрукти в окропі на 10-15 хвилин.

Тим часом в миску покласти сир (якщо він з сироваткою попередньо віджати), м'яке масло і згущене молоко, після змішати все блендером до однорідного стану.

Злити воду з сухофруктів і додати до сирної маси, добре перемішати.

Форму для паски застелити вафельним рушником і вилити в неї отриману масу.

Закрити зверху вільними краями рушники і злегка притиснути.

Прибрати в холодильник на 2-3 години до застигання.

На індукційній поверхні розтоплюємо шоколад на мінімальній потужності, якщо маса надто густа можна розбавити невеликою кількістю молока або вершків. Викладаємо паску на блюдо і поливаємо розтопленим шоколадом, посипаємо обсмаженими пелюстками мигдалю і маком.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Мигдальний пиріг без борошна

    Рецепт з ХО

  • Бріоши в формах для мафінів
  • Макові рулети