Сирна паска
Інгредієнти:
- сир сухий - 400гр
- масло вершкове - 150гр
- варене згущене молоко - 50гр
- родзинки - 30гр
- курага — 30гр
- сушена журавлина - 30гр
- гіркий шоколад 65% - 100гр
- жменю пелюсток мигдалю (волоського горіха)
- щіпка маку
Спосіб приготування:
Замочити сухофрукти в окропі на 10-15 хвилин.
Тим часом в миску покласти сир (якщо він з сироваткою попередньо віджати), м'яке масло і згущене молоко, після змішати все блендером до однорідного стану.
Злити воду з сухофруктів і додати до сирної маси, добре перемішати.
Форму для паски застелити вафельним рушником і вилити в неї отриману масу.
Закрити зверху вільними краями рушники і злегка притиснути.
Прибрати в холодильник на 2-3 години до застигання.
На індукційній поверхні розтоплюємо шоколад на мінімальній потужності, якщо маса надто густа можна розбавити невеликою кількістю молока або вершків. Викладаємо паску на блюдо і поливаємо розтопленим шоколадом, посипаємо обсмаженими пелюстками мигдалю і маком.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.