Різдвяне імбирне печиво
Інгредієнти:
На 10 порцій
- Цукор 100 г
- Мед 120 г
- Молоко 50 г
- Вершкове масло 65 г
- Сіль 2 г
- Мелений імбир 4 г
- Мелена кориця 3 г
- Мелена гвоздика 1 г
- Мелений кардамон 1 г
- Мелений перець 1 г
- Мелений мускатний горіх 1 г
- Сода 10 г
- Борошно 250 г
Приготування:
- Молоко, мед, вершкове масло і цукор розтопити на середньому вогні і дати охолонути.
- Всі сухі інгредієнти перемішати. У комбайні сформувати тісто і прибрати в холодильник на 2 години.
- Розкачати тісто до товщини 4 мм. Вирізати форми, перекласти на деко з пергаментом. Випікати в духовій шафі при температурі 190 ° С на режимі конвекція 10-15 хвилин.
- Дати охолонути.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.