Різдвяне імбирне печиво

Інгредієнти:

На 10 порцій

  • Цукор 100 г
  • Мед 120 г
  • Молоко 50 г
  • Вершкове масло 65 г
  • Сіль 2 г
  • Мелений імбир 4 г
  • Мелена кориця 3 г
  • Мелена гвоздика 1 г
  • Мелений кардамон 1 г
  • Мелений перець 1 г
  • Мелений мускатний горіх 1 г
  • Сода 10 г
  • Борошно 250 г

Приготування:

  1. Молоко, мед, вершкове масло і цукор розтопити на середньому вогні і дати охолонути.

  2. Всі сухі інгредієнти перемішати. У комбайні сформувати тісто і прибрати в холодильник на 2 години.

  3. Розкачати тісто до товщини 4 мм. Вирізати форми, перекласти на деко з пергаментом. Випікати в духовій шафі при температурі 190 ° С на режимі конвекція 10-15 хвилин.

  4. Дати охолонути.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Безглютенове печиво з шоколадною крихтою
  • Різдвяний пудинг
    Різдвяний пудинг
  • Пиріг з тертим шоколадом