Шоколадний трюфель на пару з вершковим кремом та малиною
Інгредієнти:
- Шоколад з 70% вмістом какао 195г
- Вершкове масло 50 г
- Яйця 3 шт.
- Цукор 40 г
- Кукурудзяний крохмаль 60 г
- Розпушувач 8 г
- Крем чіз 200 г
- Цукрова пудра 50 г
- Вершки 35% 100 г
- Лайм 1 шт.
- Свіжа малина 50 г
Приготування:
- Розтопити шоколад з маслом до однорідної маси. Перемішати яйця з цукром і додати до шоколадної маси. Всипати туди ж крохмаль з розпушувачем і добре перемішати.
- Викласти масу в кондитерський мішок і на деку з пергаментом сформувати булочки діаметром 5 см. Запікати в розігрітій духовці на режимі SOUS VIDE при 85 ° С протягом 10-12 хвилин.
- Змішати крем чіз з соком лайма і цукровою пудрою до однорідної маси, додати збиті вершки і перемішати. Покласти масу в кондитерський мішок і видавити трохи крему на плоску частину трюфеля так, щоб він закрив всю площину, потім покласти в центр малину і накрити другою частиною трюфеля.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.