Шоколадний капкейк
Інгредієнти (10-12 порцій)
- Шоколад чорний 70% - 400 г
- Масло вершкове - 300 г
- Цукор - 300 г
- Борошно пшеничне - 160 г
- Яйце куряче - 6 шт
- Розпушувач - половину пакетика (5 г)
- Сушена вишня або журавлина - 150 г
Спосіб приготування
- Розтопіть шоколад в сотейнику на 3 рівні потужності. Додайте масло і також розтопіть його.
- У кухонній машині Electrolux Assistent вінчиком збити яйця з цукром, додати дрібку солі, додати тонкою цівкою шоколад.
- Поміняти вінчик на насадку для змішування, додати борошно, ретельно перемішати. Додати сушену вишню або журавлину, перемішати.
- Розкласти масу по формах, заповнюючи їх на 2/3.
- Включити духовку на режимі Гаряча пара 180 градусів. У прогріту духовку поставити деко з формочками, і випікати 25 хвилин.