Торт Павлова

Легкий і повітряний десерт, як стрибок балерини Анни Павлової, в честь якого він отримав свою відому назву. Цей улюблений десерт вже давно завоював своє визнання в усьому світі.

Інгредієнти:

  • Білки - 6 шт.
  • Цукрова пудра - 300 г
  • Винний оцет - 1,5 ст. л.
  • Кукурудзяний крохмаль - 4 ч. л.
  • Сік лимона - 1 ч. л.
  • Ванілін - на кінчику ножа
  • Вершки (жирністю 35%) - 350 мл
  • Цукрова пудра - 4 ч. л.
  • Ягоди і фрукти - за смаком

 

Спосіб приготування

  1. Відокремте білки від жовтків і збийте, щоб вийшли міцні піки (не змінюють форм на вінчику). Додайте цукрову пудру і продовжуйте збивати.
  2. З'єднайте білкову масу з кукурудзяним крохмалем, оцтом, соком лимона і ваніліном. Добре розмішайте тісто.
  3. Розігрійте духовку Electrolux до 90-100°C в режимі «Конвекція»
  4. Застеліть деко папером для випічки і викладіть бізе ложкою, формуючи «чашу» з піднятими краями. Випікайте корж близько 2,5 години, поки він не стане щільним, потім дайте бізе охолонути прямо в духовці.
  5. Збийте вершки з цукровою пудрою до густої консистенції і наповніть поглиблення в коржі кремом, що вийшов.
  6. Прикрасьте торт улюбленими ягодами і фруктами на свій смак.

Насолоджуйтесь десертом в колі сім'ї!

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Імбирне печиво
  • Святковий шоколадний пиріг
  • Лимонний крем