Домашній шоколадний Брауні - Покроковий рецепт
Класичний Брауні з сиропом з топінамбура
Замість цукру в цьому десерті використовується сироп з топінамбура. Топінамбур багатий на інулін - харчове волокно, яке сприяє оздоровленню мікрофлори кишечника. Незважаючи на свій винятковий солодкий смак, топінамбур має при цьому дуже низький глікемічний індекс.
Інгредієнти:
- 125 г. топленого вершкового масла;
- 125 г. чорного шоколаду, поламаного на шматочки;
- 2 яйця;
- 300 мл. сиропу топінамбура (замість цукру);
- 115 г. рисової муки;
- 25 г. стовідсоткового какао-порошку;
- дрібка солі.
Покроковий рецепт приготування Брауні вдома:
Крок 1
Поставте сотейник на індукційну варильну поверхню Electrolux, засипте шоколад, покладіть масло і включіть рівень потужності 2. Індукція підтримує стабільний теплий нагрів і можна легко розтопити шоколад без водяної бані.
Крок 2
Розбийте яйця в чашу кухонної машини Electrolux Assistant і перемішайте. Додайте всі сухі інгредієнти і перемішайте ще раз. Потім додайте розтоплений шоколад і сироп топінамбура і перемішайте до однорідності.
Крок 3
Увімкніть духовку Electrolux SteamPro (кол. CombiSteam Pro) в режимі «Гаряча пара» і розігрійте до 170 градусів. Форму застеліть пекарним папером і вилийте в неї тісто. Поставте в розігріту духову шафу на 25 хвилин. Після приготування злегка остудіть Брауні і розріжте на порційні шматочки
Всього 3 кроки - і теплий, смачний Брауні готовий!
Дім буде наповнений апетитними ароматами, а близькі будуть вдячні за ідеальний рецепт - домашній Брауні.
Втілюємо здорові рецепти в життя! Готуйте легко з Electrolux.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.