Незвичайний шоколадний мус
Спробуйте Ларін розкішний, дуже смачний шоколадний мус. У цьому мусі замість яєчних білків використовуються передові технології: збита нутова вода і кокосовий нектар.
Інгредієнти
1 банка консервованого нуту (вам знадобиться тільки рідина, обсяг якої близько 1 чашки);
1чашка (120 г) крупно порубаного шоколаду;
2 ст ложки коксового нектару (його можна замінити клиновим сиропом або сиропом агави);
½ ст ложка ванільного екстракту.
Крок 1
Розтопіть шоколад в сотейнику прямо на індукційній варильній панелі на невисокій температурі або на водяній бані. Додайте ½ ст ложки ванільного екстракту і кокосового нектару. Нехай шоколад охолоне, поки ви готуєте далі.
Крок 2
Збийте нутовую воду ручним міксером або блендером* до тих пір, поки маса не стане пишною і білою і зможе зберігати пікоподібну форму. Обережно, лопаткою, перекладіть отриману масу в шоколад і розмішайте.
* Переконайтеся, що ви використовуєте чисті, знежирені насадки на міксер, чисті миски і столові прибори.
Крок 3
Вилийте отриману масу в миску і поставте в холодильник. Мус буде готовий для подачі за 30 хвилин.
Знайомтеся з Ларою Заугг
Як переконаний шоколадоголік і справжній поціновувач цих ласощів, Лара Заугг любить експериментувати на кухні, створюючи нові десерти. Своєю пристрастю і новими творіннями вона ділиться у своєму популярному блозі "Vanillacrunnch". Фокусуючись на здоровій їжї, Лара часто пропонує безглютенові або веганські страви. Шоколад - це основний компонент її випічки та інших десертів, в яких вона часто замінює інші інгредієнти більш здоровими аналогами.
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.