Мигдальний пиріг без борошна

Для шанувальників випічки пропонуємо смачний і низьковуглеводний рецепт мигдального пирога. Вишуканий смак і легка текстура - це чарівно!

Рецепт з ХО

У рецепті підраховані Хлібні Одиниці (ХО) для зручності людей з цукровим діабетом. ХО - це мірна величина, яка використовується для підрахунку кількості вуглеводів їжі.

Кількість порцій: 8

Харчова цінність (на 1 порцію):

ХО: 1
Калорії: 160
Жири: 10 г
Вуглеводи: 12 г
Клітковина: 2 г
Білок: 6 г
Натрій: 100 мг
Кількість ХО може змінюватися в залежності від обраного способу підсолоджування

Інгредієнти:

  • 120 г мигдальної муки
  • 1,5 ст.л. цукру (тростинового) або цукрозамінника / підсолоджувача
  • 4 яєчних білка
  • 1/5 чайної ложки солі
  • 1/2 чайної ложки мигдального екстракту

Спосіб приготування

Крок 1


В середній мисці, використовуючи електричний міксер, збиваємо яєчні білки з сіллю до м'якої форми піків. Поступово додаємо решту 1 ст.л. цукру і змішуємо до жорстких глянцевих форм піків.

Крок 2


Розігріваємо духовку до 180 ° С. Вирізаємо шматок вощеного паперу або пергаментного паперу - для форми для випікання. Дно змащуємо і поміщаємо підготовлений папір на дно форми. Зверху також змащуємо папір і посипаємо рівномірно 60 г. мигдальних пелюсток.

Крок 3


Великим шпателем обережно викладаємо мигдальну суміш. Рівномірно розподіляємо тісто в підготовленій формі. Випікаємо протягом 30-35 хвилин до золотистого кольору.

Крок 4

Перед подачею трохи охолоджуємо і перевертаємо на сервірувальну тарілку. Видаляємо пергаментний папір.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Голий карамельний пиріг
  • Листя м'яти в Шоколаді
  • Запечена курка