Миска Смузі
Інгредієнти:
Тортилья (ви можете використовувати тортилью з цільного пшеничного борошна або приготувати її)
- 120 г пшеничного борошна
- 80 мл води
- 1 ч. л. солі
Начинка
- 80 г сальси
- 80 г готових бобових на ваш смак (білі, чорні, пінто або нут)
- Зелена цибуля, дрібно нарізана
- Сіль, перець чорний та кайєнський (на ваш смак)
- 2 ст. л. готового рису (коричневий, білий, чорний чи червоний)
- ½ авокадо, дрібно нарізаного
- 2 ч. л. зерен кукурудзи (вареної або консервованої)
- Кілька листя салату, подрібнених
- ½ середнього свіжого нарізаного помідора
- ½ червоного свіжого болгарського перцю
Приготування
- Для коржів: змішайте борошно, воду та сіль у мисці та добре замісити, зручно використовувати для цього Kitchen Assistent. Додайте більше води або борошна, якщо це необхідно, щоб зробити тісто досить м'яким та пружним.
- Розділіть тісто на 2 рівні кулі, потім розкотіть кожну кулю якнайтонше, у форму круглого коржика.
- Поставте сковороду на варильну індукційну поверхню (вибрати відповідну поверхню Electrolux ви можете за посиланням) на середній потужності (7–11). Розігрійте сковороду та обсмажуйте тортилью протягом 30-60 секунд або поки вона не почне бульбашитися і не стане коричневою, а потім переверніть її. Повторюйте, доки коржики не будуть готові з обох боків. Дайте їм трохи охолонути.
- Для начинки: змішайте разом сальсу, боби та зелену цибулю, трохи придушіть вилкою, але не сильно: цілі квасолини тільки додають смаку. Приправте суміш сіллю, чорним і перцем кайенським за смаком.
- Заповніть кожен коржик сумішшю сальси, квасолі та зеленої цибулі, а також рисом, авокадо, кукурудзою, листям салату, помідором та болгарським перцем. Переконайтеся, що начинки не надто багато, щоб ви могли скрутити коржики.
- Загорніть коржі в щільні рулети. Покладіть швом вниз на сковорідку або гриль і обсмажте на середньому вогні протягом 3-5 хвилин до хрусту. Переверніть та закрийте ще на 3–5 хвилин.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.