Вівсяна каша з фруктами

Інгредієнти (4 порції)

• 2 склянки молока

• 1 стакан вівсяних пластівців

• Вершкове масло - 50 г

• Ягоди - малина, смородина, інжир

• Цукор і сіль

Спосіб приготування

  1. Пластівці засипати в ємність для приготування і залити молоком, посолити, додати цукор і перемішати.
  2. Поставити ємність в духовку і включити режим Вологий пар, 80 градусів, 40 хвилин. Низька температура допоможе зберегти всю користь вівсянки.
  3. Поки готується каша, помити всі фрукти. Інжир нарізати.
  4. Дістати кашу з духовки додати масло і перемішати.
  5. Сервірувати кашу, прикрасивши фруктами і їстівними квітами.